Bovenbouw

Basketbaltoernooi

De woensdagmiddagen in november staan in teken van het basketbaltoernooi in de Apollohal. De Springstok is dit jaar goed vertegenwoordigd met zowel een jongens- als een meisjesteam. Beide teams spelen heel sportief en er wordt echt goed samengespeeld.

 

  

 

Cinekid 2018

Ook dit jaar mochten groep 7 en groep 8 naar het Cinekid-festival: het grootste kindermediafestival ter wereld. Hier bezochten we een bijzondere en opvallende film en konden op ontdekkingstocht gaan in het MediaLab.

             

 

Schooltuinen groep 7

Elke vrijdag gaan de leerlingen uit groep 7 naar de schooltuinen. Zij leren van alles over de natuur en mochten dit keer oogsten. Met tassen vol aardappelen, courgettes en mais kwamen zij terug.

 

 

Kinderpostzegelactie
Woensdag 29 september tot woensdag 3 oktober mochten de leerlingen van groep 8 de deuren langs voor de verkoop van de Kinderpostzegelactie. De leerlingen proberen zoveel mogelijk producten te verkopen. De opbrengst van de Kinderpostzegelactie gaat naar diverse goededoelen die aansluiten bij het thema ‘Een goed thuis voor ieder kind’. Dit jaar hebben de leerlingen van groep een bedrag van €1333,28 opgehaald. Super goed gedaan!

Kinderpostzegel verkoop Woensdag is de verkoop van de Kinderpostzegels gestart. De leerlingen van groep 8 proberen zoveel mogelijk producten te verkopen. De opbrengst van de Kinderpostzegelactie gaat naar diverse goede doelen die aansluiten bij het thema ‘Een goed thuis voor ieder kind’. Kijk voor meer informatie op

 

BERICHTEN

16 apr 2019 - Groepen 7 en 8 naar de #koningsspelen
Preview foto Mohamed, die jarig was, mocht het Olympisch vuur ontsteken!

#koningsspelen #gezondeschool #jumpin