Ouder- en Kindadviseur

Dit is Maykel Willems, de ouder- en kindadviseur (OKA) van De Springstok.

Maykel is er voor alle ouders en kinderen die tips, advies, hulp of ondersteuning kunnen gebruiken. Gesprekken met Maykel zijn gratis en vrijblijvend, hij ontmoet u graag en deelt met plezier zijn expertise en ervaring vanuit Ouder- en Kindteam De Pijp & Rivierenbuurt.

 

Maykel is bereikbaar op 06-24199905 of per e-mail m.willems@oktamsterdam.nl

 

Wanneer kunt u in gesprek gaan met Maykel?

Het eten en slapen van uw kind gaat bijvoorbeeld niet vanzelfsprekend, of er zijn problemen op school die u verbazen of zorgen maken. Soms zijn kinderen onzeker, andere kinderen zijn juist plotseling brutaal of luisteren niet goed. Het is niet altijd eenvoudig als ouder om goede regels te stellen -en je daar aan te houden- over bijvoorbeeld snoepen, gamen of social media. Dat kan leiden tot spanning en ruzie. Maykel denkt graag met u mee als u hier mee aan de slag wilt.

 

Wordt een kind ouder, dan zijn er soms zorgen over pubergedrag zoals spijbelen, seksueel gedrag of drugs. Ook kan een kind het moeilijk hebben door een scheiding, verlies, ziekte of geldzorgen in het gezin. Samen kijken wij wat er aan de hand is, wat er nodig is en hoe wij u kunnen ondersteunen.

 

Soms kan een gezin al weer verder met tips en advies. Soms is het beter om een aantal gesprekken te hebben of een behandeling aan te gaan of een training of cursus volgen. Maykel helpt u met het vinden van de juiste ondersteuning of bij het aanvragen van een Persoonsgebonden budget (Pgb.)

 

Klik  hier voor meer informatie.