Ontdek je talent!

Naschoolse activiteiten (NSA) Combiwel Junior  is gevestigd in ons gebouw en wij werken nauw met hen samen.

 

Voor kinderen is het leven één grote ontdekkingsreis. Ook als het gaat om het ontdekken van hun talenten. Combiwel Junior is dagelijks op de derde verdieping in onze school aanwezig om kinderen te helpen ontdekken wat hun talenten zijn. De Springstok werkt vanuit denken, doen en ontdekken. Combiwel Junior sluit daarbij aan en werkt nauw samen met de leerkrachten met leuke en leerzame naschoolse activiteiten.

 

Denken

Ook binnen de naschoolse activiteiten spelen de '21st Century Skills' een belangrijke rol. In de Denktank en Pimp my School leren kinderen na te denken wat zij graag willen binnen de school en hoe zij deze wensen kunnen onderbouwen met hun mening. Vervolgens maken zij een stappenplan hoe zij hun ideeën om willen zetten in de praktijk.

 

Activiteiten zoals Programmeren en 3D Printen en Ontwerpen richten zich vooral op computervaardigheden en bij Vloggen & Bloggen leren kinderen presenteren voor de camera, interviewen, maar ook mediawijsheid. Voor de allerkleinsten zijn er activiteiten zoals Dans, Knutselen en Speel Sociaal waarbij zij vooral lekker kunnen bewegen en spelen.


Doen

Het team van Combiwel Junior organiseert gevarieerde en uitdagende activiteiten na schooltijd voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. De activiteiten zijn onderverdeeld in Kunst & Cultuur, Techniek & Natuur, Nieuwe Media & Communicatie, Beroep & Burgerschap en Sport & Gezondheid en vinden meteen plaats na schooltijd óp school. 

Ieder kind moet kunnen meedoen! Ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. Kom bij ons langs en vraag wat er mogelijk is, we denken graag met u mee!

 

Ontdekken

Wij vinden dat ieder kind het recht heeft zijn of haar talent te ontdekken en te ontwikkelen. Dat gaat niet vanzelf. Het team van Combiwel Junior creëert de ruimte en stimuleert en begeleidt de kinderen bij het ontdekken van hun talent.

 

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan naar ons kantoor op de derde verdieping en vraag naar de mogelijkheden.

 

Kijk op de website voor het totale naschoolse aanbod.