Lekker buitenspelen en bewegen!

Buitenschoolse opvang (BSO) Woest Zuid is gevestigd in ons gebouw en wij werken nauw met hen samen.

 

Na een dag op school is het tijd om actief te bewegen en lekker buiten te spelen. Woest Zuid sluit goed aan bij ons streven naar gezonde en betrokken kinderen. In samenwerking met de Springstok zet Woest Zuid elke middag na school een passend programma neer. Er is genoeg plek voor zowel de jonge als de oudere kinderen om vrij te spelen en te ontdekken.

Kinderen van 4 t/m 6 en 7 t/m 12 jaar hebben hun eigen programma. Het buitengevoel is erg belangrijk bij Woest en kinderen komen op een speelse manier in aanraking met sport en bewegen. Deze creatieve en luchtige benadering van bewegen en sport maakt Woest toegankelijk voor iedereen.

 

Bij Woest Zuid werken enthousiaste sportievelingen, jongens en meiden met pit. Ze inspireren en motiveren kinderen om te ontdekken wat ze kunnen, elk kind op zijn eigen niveau. Door beleving en beweging ontdekt elk kind zijn eigen kracht.


Heeft u interesse? Schrijf uw kind dan in via ons inschrijfformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Kijk op www.woestzuid.nl voor meer informatie.