Voor de allerkleinsten

Kinderdagverblijf (KDV) het Elfenbankje is gevestigd in ons gebouw en wij werken nauw met hen samen.

 

Het Elfenbankje biedt sinds 1990 opvang, verzorging en begeleiding aan 16 kinderen per dag in de leeftijdscategorie van 3 maanden tot 4 jaar oud. De leeftijdsdoorbroken groep geeft een huiselijk gevoel en kinderen leren rekening met elkaar te houden. De kinderen die bij het Elfenbankje verblijven moeten zich veilig en prettig voelen, net zoals ze zich thuis voelen! 

 

De kinderen worden bij het Elfenbankje met toewijding, creativiteit en enthousiasme begeleid door vaste pedagogische medewerksters met veel beroepservaring. De twee eigenaressen van het Elfenbankje werken ook op de groep, zodoende hebben zij overzicht over alle aspecten van de zorg van de kinderen.

 

Het Elfenbankje is een geheel zelfstandige opvang en alle nodige beslissingen worden genomen op basis van eigen inzichten die voorgelegd worden aan de oudercommissie. 

 

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur - 18.00 uur. Wij zijn het hele jaar geopend met uitzondering van een aantal dagen en twee weken rondom kerst.

 

Het personeel van Het Elfenbankje is gediplomeerd volgens de eisen die worden gesteld volgens de Wet Kinderopvang en zijn in het bezit van een Verklaring van Goed Gedrag. Het Elfenbankje is een erkend leerbedrijf.

 

Bezoek de website voor meer informatie.

Het Elfenbankje beschikt ook over een gecertificeerde voorschool voor kinderen van 2,5-04 jaar. 

 

Heeft u interesse? Schrijf uw kind dan in via ons inschrijfformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.